Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

MDV onderneming van het jaar [video]

1 min read

MDV Beheer BV is dinsdagavond uitgeroepen tot Onderneming van het jaar 2016

MDV Beheer BV is dinsdagavond uitgeroepen tot Onderneming van het jaar 2016. Dat gebeurde tijdens de nieuwjaarsreceptie van Bedrijvenkring Urk (BKU) in Het Achterhuis.

Hendrik Romkes nam de prijs namens de onderneming van Kramer / Romkes in ontvangst. “Het is een initiatief dat symbool staat voor de innovatiedrang bij de visserijsector”, stond te lezen in het juryrapport.

Samenwerking

De prijs werd overhandigd door Jetze Kempenaar, directievoorzitter van Rabobank Noordoostpolder-Urk. Die prees vooral het belang van samenwerking zoals dat wordt uitgedragen door Stichting Masterplan Duurzame Visserij.

Bemanning MDV 1

Hendrik Romkes zette meteen zijn eigen rol in perspectief: “Ik sta hier. Maar de jongens zitten op zee en hij geeft voor vannacht slecht weer aan.” Hij vertelde dat het ondanks vallen en opstaan goed gaat met het MDV-schip, dat nu alweer zo’n anderhalf jaar in de vaart is. “We hebben ook tegenslagen gekend, maar 2016 hebben we positief af kunnen sluiten. Daarvoor zijn we dankbaar.” [Nieuwsbericht Masterplan duurzame visserij 10 januari 2017]

MDV Beheer BV van Families Romkes en Kramer  gefeliciteerd!

Video: 11-01-2017 Ondernemers van het jaar – Bedrijvenkring Urk. Gepubliceerd op 11 jan. 2017 door Stichting Masterplan Duurzame Visserij

Bijschrift video: De families Kramer en Romkes mochten de prijs ‘ondernemers van het jaar’ in ontvangst nemen van Bedrijvenkring Urk. De prijs werd overhandigd door Jetze Kempenaar, directievoorzitter van Rabobank Noordoostpolder-Urk. Die prees vooral het belang van samenwerking zoals dat wordt uitgedragen door Stichting Masterplan Duurzame Visserij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *