Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Holland Fisheries Event annuleert beurseditie 2020

1 min read
Het Holland Fisheries Event is geannuleerd. Aldus de organisatie Stichting Visserijdagen Urk, de stichting ziet zich daartoe gedwongen in verband met de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. De elfde editie van de visserijbeurs zou op 2 en 3 oktober plaatsvinden.

Het Holland Fisheries Event is geannuleerd. Aldus de organisatie Stichting Visserijdagen Urk, de stichting ziet zich daartoe gedwongen in verband met de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus. De elfde editie van de visserijbeurs zou op 2 en 3 oktober plaatsvinden.
“Ondanks alle voorzorgsmaatregelen die wij kunnen realiseren, blijkt het uiteindelijk gewoon te moeilijk om te garanderen dat we een succesvol evenement kunnen organiseren in een veilige omgeving”, zegt Klaas-Jelle Koffeman, voorzitter van Stichting Visserijdagen Urk.
De nieuwe datum is 7 en 8 oktober 2022 voor de volgende visserij- en maritieme beurs op Urk. Deze zal in het teken staan van investeren in innoveren op het gebied van techniek en kennis. Holland Fisheries Event is bedoeld voor de zakelijke doelgroep in de visserij- en maritieme sector en heeft een internationaal karakter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *