Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Britse kustwacht zoekt naar drie vermiste vissers

1 min read

De BS 58 Nicola Faith is woensdag vertrokken vanuit Conwy, aan de noordkust van Wales

Het zoeken naar drie vermiste vissers voor de kust van Conwy, noord Wales is vanmorgen (29 januari) hervat. De Britse kustwacht coördineert een uitgebreide zoekactie om het scheepje met bemanning te vinden.

De BS 58 Nicola Faith is woensdag (27 januari) vertrokken vanuit Conwy, aan de noordkust van Wales. Maar omdat ze op 28 januari nog niet in de haven was teruggekeerd werd er alarm geslagen.

De Britse kustwacht coördineert momenteel een grote zoekactie om schip en bemanning te vinden. Helikopters en reddingboten uit Rhyl, Bangor en Llandudno helpen ook mee. Ondanks de uitgebreide zoektocht is er tot nu toe niets gevonden.

Een woordvoerder van de kustwacht zei: ′′ We blijven een breed gebied zoeken met alle middelen die we tot onze beschikking hebben. We vragen ook andere vaartuigen in de omgeving om op te letten bij alles dat bij het zoeken zou kunnen helpen.” [Bron]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *