Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Garnalenkotter IJM 22 eindelijk van strand [video]

1 min read

De eerder gestrande IJM22 voor de kust van Zandvoort drijft weer.

De eerder gestrande IJM22 voor de kust van Zandvoort drijft weer. Een vierde poging om de garnalenkotter van het strand te trekken is vanmiddag geslaagd. Onder luid applaus van het aanwezige publiek kreeg het schip weer water onder de kiel.

De kotter ligt al sinds 22 november vast op het strand en tot nu toe is het niet gelukt het schip vlot te trekken, Ook de ‘ultieme’ poging van afgelopen donderdag mislukte.

Dochter van de eigenaar Lisette Reker kan haar geluk vandaag niet op: “Het is onvoorstelbaar. Ongelofelijk. Tranen overal.” Ook de burgemeester van Zandvoort reageert vanaf het strand en is blij dat de kotter los is, hij feliciteert alle betrokkenen. Onder een korte video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *