Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

China maakt plannen voor 300 drijvende offshore viskwekerijen

1 min read

China heeft plannen om 300 drijvende offshore aquacultuur kwekerijen te bouwen, die elk 20.000 ton vis kunnen produceren. Dit werd vorige week aangekondigd in Marintec China.

Het Chinese ontwerp- en onderzoeksinstituut voor scheepsbouw en oceaantechniek in Shanghai leidt de planning van deze drijvende boerderijen en bereidt zich voor op het aanpakken van verwachte belangrijke ontwikkelingsproblemen.

Het Chinese ontwerp- en onderzoeksinstituut voor scheepsbouw en oceaantechniek in Shanghai is de drijvende kracht achter de offshore aquacultuursector. Volgens Eastday.com zou elke drijvende boerderij visbestanden, kweek- en verwerkingsfaciliteiten omvatten en tussen 3-10 vierkante kilometer zee nodig hebben.

De groeifase van elk bedrijf zal afhangen van closed-containment “vessels” die de instroom van vreemde ziekteverwekkers moeten voorkomen. En zelfredzaamheid betekent dat de boerderijen zouden moeten kunnen voorkomen dat ze worden getroffen door zware stormen zoals tyfoons (bron)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *