Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Fondswerving voor gezin slachtoffer explosie op scheepswerf Kooiman Hoebee

1 min read

Dode en zwaargewonde bij explosie op de mosselkotter ZZ-7 Eenhoorn. (YT)

Op 4 januari 2022 vond er een ontploffing plaats op de mosselkotter ZZ-7 Eenhoorn van J. Schot BV. Daarbij kwam de 25-jarige Dennis Noordzij uit Puttershoek om het leven.

Een andere man raakte zwaargewond. De mosselkotter lag voor onderhoud aan de kade van de scheepswerf aan de Merwedeweg in Dordrecht.

De jonge Dennis Noordzij kon vanwege leukemie geen levensverzekering bij zijn hypotheek afsluiten met alle financiële gevolgen van dien voor zijn gezin, daarom is er door Marius van der Kolk een inzamelingsactie op het internet gestart.

Van der Kolk laat weten dat het geld bedoeld is om de vrouw en het zoontje van de 25-jarige man te helpen. ‘Ik heb hierover nagedacht en ik wilde voor zijn gezin dit doen, uit naam van hem, zodat het geld wat ik hiermee ophaal kan bijdragen aan de toekomst van zijn zoon. Geld kan nooit iemand terugbrengen, maar het kan wel helpen om weer een klein lichtpuntje aan de horizon te brengen om zijn zoon en vrouw een toekomst te bieden zodat ze zich een tijdje geen zorgen hoeven te maken.’

Ga hier naar de Gofundme pagina: Steun in onkosten en toekomst jong gezin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *