Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Minister Staghouwer stapt per direct op als minister van LNV

1 min read

Minister Staghouwer stapt per direct op als minister van LNV

De minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit, H. Staghouwer, heeft Zijne Majesteit de Koning verzocht hem per dinsdag 6 september 2022 ontslag te verlenen als minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.

Staghouwer zegt tot de conclusie gekomen te zijn niet de juiste persoon te zijn om leiding te geven aan de grote opgaven die er liggen en daarom terug te treden als minister LNV: ‘Ik ben niet de juiste persoon om leiding te geven aan de grote opgaven die er liggen’. [Luister onder]

Zolang niet in de benoeming van een nieuwe minister van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit is voorzien, zal het beheer van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit worden gevoerd door de viceminister-president, minister voor Armoedebeleid, Participatie en Pensioenen, drs. C.J. Schouten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *