Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Holland Fisheries Event 2022

1 min read

Op 7 en 8 oktober 2022 wordt voor de 5e keer De Koningshof in Urk omgebouwd tot beursvloer voor exposanten en bezoekers uit de maritieme sector. De visserij- en maritieme beurs van Nederland staat in het teken van investeren in innoveren op het gebied van techniek en kennis.

Holland Fisheries Event is bedoeld voor de zakelijke doelgroep in de visserij- en maritieme sector en heeft een internationaal karakter. De beurs wordt voor de 11e keer georganiseerd in opdracht van Stichting Visserijdagen Urk.

De beurs biedt aan meer dan 100 binnen- en buitenlandse exposanten de mogelijkheid hun nieuwste producten en diensten te tonen aan een breed publiek. Een plek om te netwerken, relaties te verstevigen en samen te werken aan toekomstbestendige innovaties.

Vraag nu je gratis kaarten aan op onze website en kom op vrijdag 7 en/of zaterdag 8 oktober naar de Koningshof op Urk.

Bekijk hier het programma voor beide dagen. Er zijn diverse interessante lezingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *