Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

United Fish Auctions reikt best verzorgde vis prijs 2016 uit

1 min read

Gefeliciteerd OD6, SCH65, GO58 en TH7, foto United Fish Auctions ‏@UFAveiling via twitter

Ieder jaar reikt United Fish Auctions de UFA- prijs voor “Best verzorgde vis” uit. Voor 2016 zijn dit TH7, OD6, SCH65 en GO58.

De jury bestaat uit de kopers van UFA, de locatiemanager van de Visafslagen Stellendam en Colijnsplaat Erik de Jong en de locatemanager van Visafslag Scheveningen Wim Harteveld. Als criteria hanteren zij versheid, verzorging en behandeling aan boord. Er zijn 4 sectoren: Eurokotter, kotters 2000 pk, flyshoot en garnalen.

Dit jaar zijn de prijzen toegekend aan:

Eurokotter: TH 7 Schipper; Benny en Marco Baaij, constante kwaliteit voor twinrig en pulsvisserij gedurende het gehele jaar.

2000 pk kotter: OD 6 Schippers; Pieter en Rene Sperling, uitstekend verzorgde vis, constante topkwaliteit en altijd op zoek naar verbeteringen. Ook in 2015 winnaar.

Flyshooters: SCH 65 Schipper; Albert van Slooten en plaatvervanger Arjan de Ronde, constante kwaliteit, 12 maanden per jaar, denkt mee met de markt. Teamwork staat hoog in het vaandel, 2 maal lossen per week. 5 jaar op rij de beste kwaliteit. Unieke topprestatie!

Garnalen: GO 58 Schipper; Koos de Visser, uitstekende behandeling aan boord, goed gekookt met een mooie kleur. Koos onderstreept de kwaliteit van de Stellendamse garnaal. [Nieuwsbericht United Fish Auctions 06-01-2017]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *