Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Kalender ‘Vis van de Maand 2020’

1 min read

Het Nederlands Visbureau introduceert de kalender ‘Vis van de Maand’ al enkele jaren om telkens een andere soort van het hele palet aan vis, schaal- en schelpdieren onder de aandacht te brengen.

Om tal van smakelijke zeevruchten onder de aandacht te brengen van de Nederlandse consument, is de kalender ‘Vis van de maand’ (2020) opgesteld.

De kalender ‘Vis van de Maand’ 2020 is opgesteld door vertegenwoordigers uit de aanvoersector, handel en verwerking en detailhandel met als gemene deler: elke maand anders lekkers uit zee. Maandelijks wordt een vissoort uitgelicht door tal van ondernemers uit de visketen en daarbuiten. Dit zorgt voor een synergie-effect in collectieve aandacht voor een bepaalde vissoort.

‘Wanneer je in een bepaalde maand bij herhaling aandacht gevestigd ziet op één vissoort: bij de marktkraam, in de supermarkt, bij de groothandel, in een restaurant of in de media, vergroot dit de attentiewaarde voor die vissoort’, stelt Agnes Leewis van het Nederlands Visbureau. ‘Onbekend maakt onbemind, reden waarom steeds meer informatie wordt verstrekt over de vele soorten die vis als gezonde voeding te bieden heeft’.

Het Nederlands Visbureau introduceert de kalender ‘Vis van de Maand’ al enkele jaren om telkens een andere soort van het hele palet aan vis, schaal- en schelpdieren onder de aandacht te brengen. Steeds meer partijen hanteren deze kalender als leidraad voor hun eigen promotieactiviteiten of winkelacties. Juist omdat veel ondernemingen een langetermijnplanning hanteren is deze kalender voor het volgende jaar reeds beschikbaar.

Klik hier om de kalender te bestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *