Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Visbureau introduceert Noordzeevis promotiematerialen webshop

1 min read

Vanaf nu is het mogelijk Noordzeevis promotiematerialen te bestellen via de Noordzeevis webshop.

Vanaf nu is het mogelijk Noordzeevis promotiematerialen te bestellen via de Noordzeevis webshop. De materialen kennen een grote diversiteit en zijn desgewenst te personaliseren naar visserijgemeente. Ook is materiaal met een Engelstalig woordmerk te bestellen.

Met deze webshop biedt het Nederlands Visbureau de mogelijkheid om meer bekendheid te geven aan het product Noordzeevis. De vissector zet zich in om op een duurzame manier vis van hoge kwaliteit op het bord te krijgen bij consumenten. Vissers die de verse vis aanvoeren, werknemers op de visafslag, de verwerkende handelsbedrijven, (vis)restaurants en visspecialisten hebben allemaal datzelfde doel: Mensen in binnen- en buitenland laten genieten van vis, met nadruk op vis uit de Noordzee.

Noordzeevis is een product om trots op te zijn maar dat in eigen land niet altijd de waardering krijgt die het verdient. Tijd om daar, ook gezien de recent stijgende vraag naar streekproducten, verandering in te brengen en met trots dit product van topkwaliteit vanuit de gehele sector meer in de picture te zetten. De webshop biedt de mogelijkheid promotiemateriaal te bestellen met het beeldmerk van Noordzeevis, al dan niet gepersonaliseerd naar visserijgemeente. Van roll-up banners, vlaggen en kleding tot (raam)stickers; het is allemaal beschikbaar.

Lees hier meer over de webshop, de te bestellen materialen en het bestelproces en bekijk de webshop hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *