Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Kennemervis Groep acquireert Bobeldijk Food Group

2 min read

Op 20 mei 2020 heeft Kennemervis Groep (KVG) de acquisitie van Bobeldijk Food Group (BFG) voltooid.

Op 20 mei 2020 heeft Kennemervis Groep (KVG) de acquisitie van Bobeldijk Food Group (BFG) voltooid. Doel van de acquisitie, die geen gevolgen heeft voor de werkgelegenheid, is om Bobeldijk in staat te stellen om in haar markt van plantaardige producten een groeiversnelling te bewerkstelligen.

De bedrijven zijn complementair aan de afzetkant en met activiteiten in vis en plantaardig bevindt KVG zich in twee sterke groeimarkten. Remko Vogelenzang zal als Directeur BFG de leiding over BFG blijven houden, rapporterend aan Eugene Scholten, CEO KVG.

Eugene Scholten, CEO KVG:

“Wij zien om ons heen dat consumenten, markten en klanten continu in beweging zijn. Wij willen hier optimaal op in blijven spelen en zien goede kansen in het laten groeien van BFG als onderdeel van de familie van KVG bedrijven. Wij zijn er trots op dat we samen met Remko en zijn team de groei van BFG verder mogen ondersteunen.”

Remko Vogelenzang, Directeur BFG:

“Wij zijn erg blij met de transactie met KVG die ons in staat stelt om te profiteren van de kennis over afzetmarkten die er binnen KVG is. Als onderdeel van KVG zijn wij in de gelegenheid om onze ambitie ten aanzien van internationale groei significant te versnellen.”

Kennemervis Groep is een toonaangevend visverwerkend bedrijf, onderdeel van een Internationaal familiebedrijf, dat klanten met hoogwaardige producten en oplossingen bediend in retail, foodservice, ambulant, visspeciaalzaak en industrie. KVG heeft meerdere vestigingen in Nederland en Denemarken en haar servicekantoor in Spakenburg.

Bobeldijk Food Group is een sterk groeiende speler in het vegetarische en veganistische schap, gevestigd te Deventer. Bobeldijk produceert en ontwikkelt in intensieve samenwerking met haar klanten continu nieuwe producten op basis van hedendaagse kwaliteit en smaak voor de diverse gebruiksmomenten. [Bron]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *