Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Overname Haasnoot Vis en Neptunus Seafood door Cornelis Vrolijk

1 min read

Visserijbedrijf Cornelis Vrolijk uit IJmuiden

Visserijbedrijf Cornelis Vrolijk uit IJmuiden en Haasnoot Food Family BV hebben na constructieve gesprekken overeenstemming bereikt over de overname van de aandelen van Haasnoot Vis BV en Neptunus Seafood BV door Cornelis Vrolijk.

Haasnoot Vis BV handelt ook onder de naam Polaris. De bedrijven zijn gevestigd in Katwijk en Enschede.

De afgelopen jaren heeft Cornelis Vrolijk haar positie in de visketen versterkt met de acquisitie van een aantal visverwerkende bedrijven in Nederland en België. Haasnoot Vis BV en Neptunus Seafood BV zijn een goede aanvulling op de reeds bestaande activiteiten van deze bedrijven.

Haasnoot Vis is innovatief in het ontwikkelen van nieuwe (haring)producten en heeft een sterke positie in de verkoop van haring en vis aan consumenten in Nederland, België en Duitsland. Naast de synergie tussen de bedrijven, verwacht Cornelis Vrolijk ook schaalvoordelen te behalen door het combineren van de commercie en productie.

Cornelis Vrolijk en Haasnoot kenmerken zich door uitmuntend vakmanschap, waarbij kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid belangrijke waarden zijn.

Beide partijen kijken uit naar de samenwerking, waarbij het assortiment verbreed en het innoverend vermogen vergroot wordt. [Nieuwsbericht Cornelis Vrolijk 28-10-2020]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *