Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Een Vandaag reportage over Brexit en de gevolgen voor visimporteur

1 min read

Een Vandaag reportage over Brexit en de gevolgen voor visimporteur

Terwijl Boris Johnson nog flink onderhandelt met de EU, bereiden Nederlandse ondernemers zich voor op het slechtste scenario: een no deal-brexit. De een werkt als visimporteur, de ander zit in de verfhandel: beiden vrezen voor de gevolgen.

31 december is het zover: dan is het Verenigd Koninkrijk definitief geen onderdeel meer van de EU en is er een einde gekomen aan de overgangsperiode van de brexit. Of de Britten mét of zónder deal de EU verlaten is nog niet duidelijk, maar vanaf dat moment zullen de gevolgen voelbaar zijn.

Lees hier verder of kijk onder de reportage door EenVandaag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *