Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Bemanning Franse vlagkotter uit Urk „wonderlijk bewaard” [video]

1 min read

De Urker kotter en Franse kotter in de branding voor de haven van Boulogne-sur-Mer . foto via Facebook

De bemanning van de Franse kotter BL 788028 Saint Nicolas, eigendom van de Urker rederij T. de Boer en zonen, is maandagochtend wonderlijk bewaard. Tijdens het uitvaren van de haven van Boulogne-sur-Mer aan de Franse Kanaalkust viel in de branding de motor uit.

„Wonderlijk genoeg kwam er net een Frans kottertje binnen, wie het lukte om in één keer een sleepverbinding te maken”, schrijft de familie De Boer op Facebook. „Het had niet een paar minuten later moeten zijn, dan waren ze te pletter geslagen tegen de rotsblokken.”

Schipper op de Franse kotter is Teunis de Boer (39) uit Urk. Aan boord waren verder drie Franse bemanningsleden. „We zijn de Heere dankbaar dat Hij het leven van Teunis en zijn bemanning gespaard heeft”, aldus de familie.

Lees hier verder op Theworldnews.net. Kijk onder een video.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *