Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Niet makkelijk om Nederlandse visser te zijn

1 min read

Flyshooter SL 45 Stellar foto: Jaco Roeleveld.

De recente anti-visserijcampagne aangevoerd door de Franse milieuorganisatie Bloom is nu gericht op de vloot flyshooters die actief zijn in het Kanaal en de zuidelijke Noordzee, waarbij wederom alles uit de kast wordt gehaald om deze visserij methode in een kwaad daglicht te stellen.

De innovatieve pulsvisserij werd eerder al de nek omgedraaid door Bloom doordat het Europees Parlement zich liet misleiden door een leugenachtige en emotionele campagne van deze kleine Franse milieuorganisatie.

Omdat het opvalt dat Bloom e.a altijd de Nederlandse vissers moet hebben heeft het magazine Hook and net hier een artikel over geschreven.

Lees hier DUTCH BLUES, It can’t be easy being a Dutch fisherman these days.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *