Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

CPO Delta Zuid en CPO Nederlandse Vissersbond gefuseerd

1 min read

Nederlandse Vissersbond gebouw op Urk.

Vanaf 1 januari 2024 zijn de PO Delta Zuid en de Nederlandse Vissersbond samengevoegd tot één producentenorganisatie. Twee jaar is hier naartoe gewerkt en vanaf dit jaar is de officiële fusie van de twee producentenorganisaties een feit en gaan ze samen verder onder de naam van de Nederlandse Vissersbond/CPO Nederlandse Vissersbond.

Vrijdag 19 januari vindt een bijeenkomst plaats bij PO Delta Zuid in Stellendam, o.a. om afscheid te nemen van een aantal bestuurders van PO Delta Zuid. Tevens wil men deze middag gelegenheid geven om kennis te maken met het bestuur en de medewerkers van de Nederlandse Vissersbond en daarbij een blik op de toekomst werpen.

Het bestuur van de Nederlandse Vissersbond wordt conform het fusiebesluit uitgebreid met Anne Marie van Seters-Padmos, Kees van Beveren en Niels van der Plas. Vanuit Delta Zuid zijn in totaal twee ledenraadsleden en twee plaatsvervangers aangewezen voor de afdelingen Zuidwest en Noordwest. De ledenraadsleden vertegenwoordigen de respectievelijke afdelingen en dus worden zij ook door de afdelingen aangesteld. Dit dient in juni ‘24 tijdens de halfjaarlijkse afdelingsvergadering, van zowel Zuid- als Noordwest, vastgesteld te worden. Tot die tijd draaien de genoemde personen wel alvast mee in de ledenraad. Bericht Nederlandse Vissersbond

Voor meer informatie: Contact opnemen met het team Nederlandse Vissersbond  via T 0527-698151 of secretariaat@vissersbond.nl, vragen naar Johan Nooitgedagt of Jacob Snoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *