Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Holland Fisheries Event 3 en 4 oktober 2024

1 min read

Op 3 en 4 oktober 2024 wordt voor de 7e keer De Koningshof in Urk omgebouwd tot beursvloer voor exposanten en bezoekers uit de maritieme sector. Holland Fisheries Event is bedoeld voor de zakelijke doelgroep in de visserij- en maritieme sector en heeft een internationaal karakter.

De beurs biedt binnen- en buitenlandse exposanten de mogelijkheid hun nieuwste producten en diensten te tonen aan een breed publiek. Een plek om te netwerken, relaties te verstevigen en samen te werken aan toekomstbestendige innovaties.

Deze enige visserijbeurs van Nederland biedt plek voor 75 exposanten waar de Nederlandse en Belgische visserijsector elkaar ontmoeten. De Wit Assurantiën is hoofdsponsor van Holland Fisheries Event 2024 en staat samen in een zaal met ondernemers van het Maritiem Cluster uit Stellendam.

Kijk hier op holland-fisheries.nl voor meer informatie, deelnemers en de laatst beschikbare plaatsen.