Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Italiaanse visser vangt Hertje in zee

1 min read

Italiaanse visser vangt Hertje in zee

Een Italiaanse visser deed vorige week een bijzondere vangst voor de kust van Italië. De man vond een Hertje in zee dat zich veel te ver uit de kust had gewaagd.

Enrico Di Francesco was ongeveer 800 meter uit de kust van het stadje Giulianova verwijderd toen hij in de verte iets zag drijven wat op een boomstronk leek, pas toen hij dichterbij kwam zag hij dat het om een Hertje (Ree) ging.

Het dier was helemaal uitgeput en kon wel een helpende hand gebruiken. Enrico besloot om het Hertje aan boord te trekken en een lift naar het vasteland te geven, terug in de haven waarschuwde hij de autoriteiten.

“Het was geen gemakkelijke vangst,” zei Enrico tegen de Italiaanse media. “Ik heb geen enkel idee waar het dier vandaan is gekomen, Ik hoop gewoon dat het nu weer helemaal in orde is.” . Na wat foto’s te hebben gemaakt is het hertje weer in de natuur losgelaten waar het van zijn avontuur op zee kan bekomen, onder een video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *