Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Seafood Expo Noord-Amerika 2020 uitgesteld

1 min read

Vanwege de situatie rond het coronavirus (COVID-19) Is besloten dat de 40 ste editie van Seafood Expo Noord-Amerika / Seafood Processing Noord-Amerika niet zal plaatsvinden zoals gepland in maart 2020 en wordt uitgesteld.

Vanwege de situatie rond het coronavirus (COVID-19) Is besloten dat de 40 ste editie van Seafood Expo Noord-Amerika / Seafood Processing Noord-Amerika niet zal plaatsvinden zoals gepland in maart 2020 en wordt uitgesteld.

Ondertussen word er naar andere opties gekeken.

Deze beslissing was voor de organisatie moeilijk vanwege het grote belang van dit evenement voor de visindustrie. De organisatie is vastbesloten een ​​oplossing te vinden voor het organiseren van een evenement nog dit jaar in Noord-Amerika.

Details over waar en wanneer zullen komende maand met klanten worden gecommuniceerd.

Afhankelijk van de datum en de beschikbaarheid van de locatie, kan het evenement er iets anders uitzien voor 2020, maar het blijft de mogelijkheden bieden om leveranciers en kopers in de branche te verbinden, aldus de organisatie.

Kijk op deze website voor updates en meer informatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *