Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Presentatie Visserij in Cijfers 2020 geannuleerd

1 min read

In navolging op de door de landelijke overheid afgekondigde maatregelen om verdere verspreiding van het Coronavirus tegen te gaan, is in overleg met het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit besloten om de bijeenkomst “Visserij in Cijfers”, die op 3 april plaats zou vinden op de Pier in Scheveningen, af te gelasten.

Tijdens de jaarlijkse bijeenkomst “Visserij in Cijfers” presenteert Wageningen Economic Research altijd de resultaten van de visserijsector over het achterliggende jaar  en een prognose voor het huidige jaar.

Wij zullen dit jaar de resultaten van 2019 en een prognose voor 2020 op 3 april, of zo snel als mogelijk daarna, bekend maken, afhankelijk van de ontwikkelingen en maatregelen rondom het Coronavirus.  Wij zullen dat doen via deze pagina en www.visserijincijfers.nl , waar dan ook alle achtergrondinformatie te vinden zal zijn. Wij houden u op de hoogte!

We onderzoeken de mogelijkheden om later dit jaar een bijeenkomst te organiseren om de belangrijke sociaal-economische thema’s die de gemoederen in de sector bezighouden, te belichten en inzicht te geven in de consequenties en mogelijkheden die er zijn.

Wij informeren u zo spoedig mogelijk daarover. [Bron: Wageningen Economic Research]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *