Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Start viswinkelactie: Zorg een beetje voor elkaar

1 min read

Het Nederlands Visbureau is een winkelactie gestart, waarin het eten van een gezond visje samenkomt met de huidige crisismaatregelen en antwoord geeft op de oproep van Mark Rutte om een beetje voor elkaar te zorgen.

Juist in deze bijna surrealistische tijd wil het Nederlands Visbureau de vishandelaren graag extra ondersteunen. Bij alle sombere ontwikkelingen is één ding van belang: gezond blijven!

Gezond eten hoort hierbij en de stelling die eenieder kent ‘vis is gezond’ moet ons allemaal een steuntje in de rug geven.

Wie nu voor zichzelf een gezond visje koopt bij de visdetaillist, wordt aangemoedigd invulling te geven aan de oproep van Mark Rutte: ‘Zorg voor jezelf en voor elkaar’ en ook een visje mee te nemen voor de buurman, voor oma of een van de anderen in zijn omgeving.

Voor de visdetaillist is een promotiepakket beschikbaar, bestaande uit een poster (voor winkelruit of stoepbord) en stickers. Deze sticker kan worden geplakt op de eigen tasjes of verpakking, waarop iedereen zijn eigen naam kan invullen en de naam van de ontvanger.

Overigens kunnen ook de horecaondernemers, waarvan velen ook gericht zijn op vis, schaal- en schelpdieren op het menu deze actiematerialen gebruiken. Nu veel ondernemers afhaalmenu’s aanbieden, is het immers een attente suggestie ook voor iemand in de buurt een smakelijke vismaaltijd mee te brengen.

De promotiematerialen zijn verspreid onder diverse groothandels om aan detaillisten te kunnen verstrekken. Individuele aanvragen kunnen naar de webshop van het Nederlands Visbureau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *