Visserij.nl

Nieuws over de beroepsvisserij

Ophef rond Netflix-hit Seaspiracy: ‘Puur framing!’

1 min read

Ophef rond Netflix-hit Seaspiracy. Beeld Telegraaf.

Er is veel te doen rondom de Netflix-documentaire Seaspiracy over de misstanden in de visserij. De docu die dit jaar uit is gekomen krijgt veel kritiek, vooral op social media uitten mensen zich over de Netflix-film. En ook Pim Visser.

“Heel gemeen”
Maar het zorgwekkende beeld blijkt op een aantal cruciale vlakken niet helemaal te kloppen vindt, Pim Visser, directeur van VisNed: “Onzinnige docu. Heel gemeen wat ze hier doen.” Hij bespreekt de docu met Wilson Boldewijn wat er wel en niet klopt aan de film. Bekijk de Telegraaf-video over Seaspiracy hieronder. [Bron]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *